10 July 2024

New Project!

Please share…

Located in Newport, the brief was to create a two-bedroom flat from an old café. The key design objectives were to create an open plan space to allow natural light at all levels and ensure all areas of the flat were practical.

When looking at the feasibility, multiple iterations allowed for a progressive design, which in-turn created a scheme that answered the clients’ brief.  A gloomy basement allowed for the implementation of a light well to allow natural light to reach deep into the plan.  

Effective communication through drawings and visuals allowed the client to clearly understand the proposed design and effectively show how natural light would reach the space, when they first saw the visuals, they commented: 

“Is this my building?????  WOW WOW WOW……..These visuals look absolutely amazing.”

We look forward to seeing how this project will progress in the upcoming weeks!